Klicka på en bild för att se den i större format

Lisbeth Wallin

Jag är född i en liten by i norra Dalarna, kom tidigt i livet till Uppsala där intresset för teckning också gjorde att jag började måla lite. Sedan kom annat emellan; älskad familj, utbildning, jobb, allt som hör livet till… För åtta år sedan bytte vi vårt sommarhus på Söderön mot ett hus i Östhammar och har inte ångrat oss; havet är som fjällvidderna, man ser långt.

En akvarellkurs för tre år sedan väckte på nytt intresset för måleri, fortsätter nu i en kamratcirkel med samma intresse. Inspirationen får jag ofta från närmiljön och från resor.

Att måla är en underbar hobby som är mycket stimulerande, roligt och också lite meditativt.

Näckrosor i sommarregn

Vårtecken